måndag 1 juni 2009

Avsnitt 46 i EFTERHAND

Här har ni det sista avsnittet inspelat från regementet. Njut av Gamestations sista stund i detta format och lyssna när vi följer Microsofts E3 presskonferens och snackar de gångna programmen plus mycket mer!

LYSSNA

5 kommentarer:

Samson sa...

en bra ide hade ju varit att länka direkt till mp3:an istället för enbart till archive.org/gamestationXX i blogginläggen här så hade man ju kunnat prenumerera på ett vettigt sätt med rss:en, nu vet den ju inte var mp3:orna är.

Skärpning.

Cricke sa...

Jag tror jag fixat det nu Samson. Nu finns det en extra länk till Mp3'an i Zip-format. Det var allt jag fick fram, är inte alls hemma på Archive.org :S

Samson sa...

Du ska länka denna:

http://www.archive.org/download/Gamestation46/Gamestation46.mp3

Du hittar den länken inringad på den här bilden (se och lär inför kommande avsnitt):
http://bayimg.com/image/gaanbaacl.jpg

Gå hemskt gärna genom ert arkiv här på bloggen och gör samma sak (dvs länka mp3:orna med direktlänkar) på alla tidigare avsnitt som ni har för efterhandslyssning så kan jag rigga en ordentlig podcastRSS åt er.

Kan också tipsa om att ni gör det mkt lättare för er om du istället för att göra en varsin archive.org-sida för varje avsnitt gör ett gemensamt arkiv för alla filerna, sen lägger ni till nya mp3:or i arkivet allt eftersom genom att klicka på "edit item" i menyn till vänster.

Cricke sa...

Jag ska genast börja fixa med detta Samson! Tack som fasen för de bra tipsen, är väldigt ny på detta som sagt och det är verkligen till stor hjälp att du förklarar detta! :)

Anonym sa...

bra start